Havuçlu Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Makarnayı bol suda haşlayın ve süzün.
Soğanı küp küp doğrayıp tereyağında kavurun.
kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin.
sonra sırasıyla rendelenmiş havucu,doğranmış biberi,sarmısakları ve domatesleri ilave edin.(domatesler renk vermesse salça katabilirsiniz)
Domatesler suyunu çekince tuzu ve baharatları ilave edin.
Son olarak haşlanmış makarnayı ekleyip harmanlayın.
Maydonozla süsleyip servis yapın.
Afiyet olsun..
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL