Ahududulu Top Kek

Her lokmada taze ahududu lezzeti...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Toz şeker ve yumurtayı derin bir kapta iyice çırpın. Üzerine eritilmiş margarini ilave edin ve tekrar çırpın. Un ve kabartma tozunu da katıp çırpmaya devam edin. Son olarak çekirdeksiz üzümü ve ahududu reçelini de katıp karıştırın.
-
2
Hazırladığınız bu harcı küçük kek kalıplarına dökün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp üzerine reçel sürün.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL