Her lokmada taze ahududu lezzeti...

12 Adet
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    1 su bardağı toz şeker

    2 adet yumurta

    4 yemek kaşığı eritilmiş margarin

    2 su bardağı un

    Yarım paket kabartma tozu

    1 yemek kaşığı çekirdeksiz üzüm

    1 su bardağı ahududu reçeli

Toz şeker ve yumurtayı derin bir kapta iyice çırpın. Üzerine eritilmiş margarini ilave edin ve tekrar çırpın. Un ve kabartma tozunu da katıp çırpmaya devam edin. Son olarak çekirdeksiz üzümü ve ahududu reçelini de katıp karıştırın.
Hazırladığınız bu harcı küçük kek kalıplarına dökün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp üzerine reçel sürün.