Yoğurtlu Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Zeytinyağını tavaya alın. Etleri yağda kavurun. Karabiber ve tuz ekleyin. Diğer tarafta yumurtayı tuzla çırpın. Daha sonra yoğurda ilave edip, iyice karıştırın. Orta boy bir fırın kabına etleri yayın. Üzerine yoğurtlu karışımı gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından aldığınızda üzerine karabiber serpip, dilerseniz sıcak pideyle servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...