50 gram kemiksiz tavuk eti (göğüs ve bonfile)
Birer çay kaşığı kimyon ve kişniş tohumu
2 yemek kaşığı sadeyağ
Yarım tatlı kaşığı karabiber
4-5 adet defne yaprağı
1 dal biberiye
1 adet limonunun suyu ve rendelenmiş kabuğu
2 adet kırmızı soğan
6-7 adet bebek havuç
2 adet kapya biber
500 gram sultani bezelye
2 adet taze acı biber
5 diş kabukları soyulmuş sarımsak
10 adet kabuksuz arpacık soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım tatlı kaşığı tuz
Tavuk etini iri parçalar halinde doğrayın. Kimyon ve kişniş tohumunu havanda dövün. Derin bir kasede 1 yemek kaşığı sadeyağ, tavuk, tuz, karabiber, kimyon, kişniş tohumunu, defne yaprağı, biberiye, limon kabuğu ve limon suyunu karıştırın. Kaseyi streç filmle kapatıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Kırmızı soğanları 4'e bölün. Havuçları temizleyip irice doğrayın. Kapya biberleri temizleyip irice doğrayın. Tavukları buzdolabından çıkarın. Tüm malzemeyi karıştırıp fırın kabına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.