Sebzeli Et Sote
ORTA
4 KİŞİLİK
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ yıkadıktan sonra kağıt havlu ile suyunu alın ve bir tencereye koyun. Üzerine suyu ekleyin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Wok tavaya (yoksa yapışmaz yüzeyli bir tava olabilir) zeytinyağını alın. Eti ekleyip, 1-2 dakika çevirin. Jülyen doğranmış çarliston ve kırmızı biberi ekleyip kavurmaya devam edin. Sarmısağı ve piyazlık doğranmış soğanı katın. 1-2 dakika daha kavurun. Tuz, karabiber ve pulbiber kattıktan sonra ocağın altını kapatın. İnce kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.AŞÇININ NOTUVerilen kalori değerleri tek porsiyon, yani bir kişilik, tek dilim veya 1 adet içindir
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL