Sofra

2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 dilim pirzola
    Baharatlı sos (çeşitli baharatlar,tane karabiber, zeytinyağı karışımı)
    4 dilim kabak,
    4 dilim patlıcan,
    4 dilim patates,
    4 dilim domates,
    4 dilim çarliston biber
    4 dilim dolmalık biber
    1 kahve fincanı balsamik sirke
    Yarım demet maydanoz
    1 çay bardağı zeytinyağı,
    tuz

Bir gün önceden, pirzolaları baharatlı zeytinyağında bekletin. Daha sonra teflon tavada pişirip, servis tabağına alın. Ayrı bir kapta zeytinyağını kızdırın. Tüm sebzeleri yağda soteleyin. İnce kıyılmış maydanozu katın. Üzerine balsamik sirke ve tuz ilave edin. Ayrı bir tabağa alın. Üzerine pirzolaları yerleştirin