Rokfor Soslu Izgara Bonfile
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Marinasyon malzemesini karıştırıp, kapaklı bir kap içine koyarak, eti de içine yerleştirip, buzdolabında 12 saat bekletin. Eti ızgarada (her bir tarafı tercihen 4 dakika) pişirin. Karamelize arpacık soğan için, bir tavada yağı ısıtın. Diğer malzemeyi ekleyin. Soğanlar karamelize olana kadar karıştırarak pişirin. Wasabili patates püresi için, patatesleri haşlayın. Toz halindeki wasabiyi, 1 çorba kaşığı su ile karıştırın ve diğer malzemeler ile birlikte patateslere ekleyerek blenderde karıştırın. Tüm malzemeyi tabağa alarak, rokfor sosla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL