Meksika Usülü Et
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı kıyıp, zeytinyağında kavurun. Kıyılmış yeşil ve kırmızı biber ekleyip kavurmaya devam edin. Et, rendelenmiş domates, karabiber, hardal tozu, sarımsaklı çeşni, Meksika fasulyesi, domates ve biber salçası ilave edip 30 dakika kısık ateşte pişirin. Ocaktan almaya yakın kırmızıbiber, nane ve tuz ekleyip karıştırın. Karışımı taco'ların içlerine pay edip, fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5 dakika pişirin. Arzua göre üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL