MALZEMELER
50 gram biftek
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı soya sosu
Yarım demet marul
1 çorba kaşığı mısır
Yarım havuç
Yarım domates
Sos için:
Yarım çorba kaşığı balsamik sirke
Yarım limonun suyu
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım tatlı kaşığı hardal,
tuz
Sıvıyağ ve 1 tatlı kaşığı soya sosunu karıştırın. Bifteği karışımda 1 saat bekletin. Yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Bu arada sos için balsamik sirke, limon suyu, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, hardal ve tuzu karıştırın. Her iki tarafı kızaran bifteği parmak genişliğinde dilimleyin. Marulu yıkayıp suyunu süzün. Vitaminini kaybetmemesi için elinizle parçalayıp servis tabağına alın. Üzerine rendelenmiş havuç, mısır ve domatesi ilave edin. Biftek dilimlerini yerleştirip servis yapın.