Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    300 gram kuşbaşı koyun eti
    Yarım su bardağı zeytinyağı
    5 adet soğan
    2 çorba kaşığı salça
    8 su bardağı su
    Yarım limonun suyu
    2 su bardağı iri bulgur
    Yarım demet ince kıyılmış dereotu
    2 adet yumurta
    Tuz
Kuşbaşı eti ve zeytinyağını bir tencereye alıp kavurun. Salçayı ve yemeklik doğranmış 4 adet soğanı ilave
edip kavurmaya devam edin. Suyu ve limon suyunu katıp, tencerenin ağzını kapatın. Su kaynadıktan sonra yıkanmış bulguru ve tuzu ilave edin. Yemeğin pişmesine yakın, ince kıyılmış 1 adet soğanı ve dereotunu katın. Ocaktan almadan önce, içine yumurtaları kırıp, karıştırın. Tencereyi ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.
ETİKETLER