Köfte için un ve sıvı yağ dışındaki malzemeleri karıştırıp yoğurun. Erik büyüklüğünde top köfteler hazırlayın. Una bulayıp kızgın yağda kızartın. Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayıp yağda kızartın. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. Soğanları yemeklik doğrayın. Eti zeytinyağında kavurun. Üzerine 2 çorba kaşığı yemeklik doğranmış soğan, sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin. 1 su bardağı sıcak su gezdirip suyunu çekene kadar pişirin. Diğer tarafta mantarları dilimleyip yağda kavurun. Üzerine kalan soğanı, kıyılmış maydanozu, doğranmış biber ve domatesi ilave edip domatesler yumuşayana kadar pişirin. Üzerine et, tavuk ve köfteleri ekleyip karıştırın. Isıya dayanıklı fırın kabına alıp üzerine yarım çay bardağı su gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkartıp üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip, sıcak olarak servis yapın.