Bumbar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BAĞIRSAĞI, sirkeli ve tuzlu suda yıkayın. İç harcı hazırlamak için domates ve soğanı rendeleyin. Üzerine tereyağı hariç, kalan tüm malzemeyi ekleyip, harmanlayın. Harcı, bumbarın içine doldurup, uç kısımlarını bağlayın. Et suyunda 1.5 saat haşlayın. Bumbar haşlandıktan sonra güveç kabına alın. Üzerine tereyağı parçaları yerleştirip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında, kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...