Maydanoz Soslu Levrek
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Maydanozları incecik kıyıp bir kaba alın. Üzerine sarımsağı ekleyin. Limon suyu, zeytinyağı, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. Patatesi soyup yarım cm kalınlığında halkalar halinde dilimleyin. Sıvı yağı yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp patatesleri arkalı önlü kızartın. Kıyılmış maydanoza bulayarak servis tabağına yerleştirin. Levreği ızgarada arkalı önlü kızartıp servis tabağına alın. Üzerine bolca maydanoz sosu dökerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL