Koruklu Kılıç Yahni
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını bir tavaya alın. Üzerine arpacık soğan ve renkli biberleri ilave edip 2-3 dakika sote edin. Defne yaprağı, toz beyaz biber ve limon suyu ilave edin. 1-2 dakika sonra krema ve suyu ekleyip 2 dakika daha pişirin. Diğer taraftan kılıç balığı filetosunu ızgarada ya da çok az zeytinyağı eklediğiniz yapışmaz yüzeyli tavada arkalı önlü kızartın. Daha sonra korukla birlikte kaynamakta olan sosun içine katın. 4-5 dakika ağır ateşte pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL