Izgara Ahtapot
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ahtapotu tuz, şeker ve sirke eklediğiniz suda yumuşayana kadar haşlayın. Kabuğunu soymadan kenara alın. Diğer taraftan domatesin kabuğunu soyarak bir tavaya koyun. Üzerine tuz ve arzunuza göre baharat ekleyerek kıvamlı bir sos haline gelene kadar pişirin. Ahtapotu, hazırladığınız domates sosa bulayın. Daha sonra önlü arkalı ızgara edin. Servis tabağına alıp, domates dilimleri ve kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL