Enginarlı Fener Balığı Pilakisi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bütün enginarları dört eşit parçaya bölüp, limonlu suda haşlayın. Tencereye zeytinyağını alın. Arpacık soğanları, iri küp doğranmış patates ve havuç ile bütün sarımsakları yağda pembeleştirin. Kuşbaşı doğranmış fener balığını ilave edin. Tuz, beyaz biber ve haşlanmış enginarları da tencereye alıp bir taşım kaynatın. Soğuduktan sonra servis tabağına alın. Limon dilimi, kiraz domates ve dereotu ile süsleyip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL