Yoğurtlu Meyveli Yaz Pudingi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1. Pakmaya Vanilyalı Puding ve sütü bir tencereye aktarıp, paketteki tarifine göre karıştırarak pişirin. Kıvamını alınca ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
    2. Soğuyan pudingi bir çırpma kabına aktarın, yoğurdu da ekleyip, el mikseri yardımı ile sulanmaması için kısa bir süre karıştırın.
    3. Taze ve kuru meyveleri, yulaf ezmesi ile birlikte bir kaseye aktarın ve karıştırın.
    4. Meyveli karışımın yarısını servis bardaklarına veya kaselere dağıtın.
    5. Üzerine pudingli karışımdan ilave edip, tekrar meyve karışımı ve üstüne tekrar pudingli karışımı ilave edin.
    6. Buzdolabında 2-3 saat soğutun.
    7. Üzerini tarçın ve bademle süsleyerek soğuk servis edin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...