Peynirli Vişneli Kup
Ekşi, tatlı, tuzlu... Birbirleriyle ahenklerine bayılacaksınız. Vişnenin ekşiliği ve tatlılığı ile peynirin tuzlu tadıyla inanılmaz lezzetli bir kup tarifi. İşte Peynirli Vişneli Kup tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Tabanı için bisküvileri mutfak robotundan geçirerek toz haline getirin. Üzerine eritilmiş tereyağı ekleyip iyice karıştırın. 
- 
                    2
                    Hazırladığınız bisküvili harcı servis kaplarının dibine yayın ve buzdolabında 1 saat bekletin. Kreması için derin bir çırpma kabında tüm malzemeyi karıştırın. 
- 
                    3
                    Karışımı bardaklara ekleyip 1 gece buzdolabında bekletin. Vişne sosu için vişne ve toz şekeri derin bir sos tenceresine alın. 
- 
                    4
                    Karıştırıp kısık ateşte pişmeye bırakın. Diğer taraftan nişastaya su ekleyip topak kalmayacak şekilde iyice çırpın. 
- 
                    5
                    Karışımı vişneye ekleyip kıvam alana kadar pişirin. Dinlenen kupların üzerine vişne sosunu pay edin. Arzunuza göre süsleyerek servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                             
                                     
                                     
                                    