TABANI İÇİN
20-25 adet bisküvi, 2 çorba kaşığı eritilmiş tereyağı
KREMASI İÇİN
200 gram labne peyniri
1 adet yumurta sarısı
1/2 çay bardağı tozşeker
1 paket vanilya, 1 çay bardağı süt
VİŞNE SOSU İÇİN
200 gram çekirdeksiz vişne
2 yemek kaşığı toz şeker
1 çay bardağı su
2 tatlı kaşığı buğday nişastası
Tabanı için bisküvileri mutfak robotundan geçirerek toz haline getirin. Üzerine eritilmiş tereyağı ekleyip iyice karıştırın. Hazırladığınız bisküvili harcı servis kaplarının dibine yayın ve buzdolabında 1 saat bekletin. Kreması için derin bir çırpma kabında tüm malzemeyi karıştırın. Karışımı bardaklara ekleyip 1 gece buzdolabında bekletin. Vişne sosu için vişne ve tozşekeri derin bir sos tenceresine alın. Karıştırıp kısık ateşte pişmeye bırakın. Diğer taraftan nişastaya su ekleyip topak kalmayacak şekilde iyice çırpın. Karışımı vişneye ekleyip kıvam alana kadar pişirin. Dinlenen kupların üzerine vişne sosunu pay edin. Arzunuza göre süsleyerek servis yapın.