MALZEMELER
10 adet milföy hamuru
2 adet yumurtanın sarısı
1 adet portakal
1 adet elma
1 adet armut
1 adet mango
3 adet mandalina
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Üzerine:
1 çay bardağı pudraşekeri veya tozşeker
1 çay bardağı bal
toz antepfıstığı
Milföy hamurlarından su bardağının ağız kısmıyla yuvarlaklar kesin. Kalan hamur parçalarını elinizle kıvırıp, kestiğiniz yuvarlakların kenarlarını çevirin. Çırpılmış yumurta sarısını bir fırça yardımıyla hamurların içine ve kenarlarına sürün. Kabukları soyulmuş ve dilimlenmiş meyveleri hamurların içine yerleştirin. Yağlanmış tepsiye hazırladığınız tatlıları dizin. Üzerlerine pudraşekeri veya tozşeker serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerlerine bal döküp, toz antepfıstığı serperek servis yapın.