Krokanlı Kestane Püresi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Toz şekeri bir tavaya alıp, eritin. Eriyen toz şekerin içine damla sakızı ve cevizleri atıp karıştırın. Yağlı kağıdın üzerine yuvarlak oluşturacak şekilde kaşık yardımı ile yayın. Donması için bir kenara alın. Diğer tarafta kestane püresini çırpılmış krema ile karıştırıp krema torbasına doldurun ve buzdolabına koyun. 1-2 saat sonra çıkartıp cevizli krokanın üzerine sıkın. Kestane şekeri ile süsleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...