Kestaneli Bar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Çikolatayı benmari usulü eritin. Tereyağını ekleyip karıştırın. Dikdörtgen bir kalıbın içine yağlı kağıdı yayın. Kağıdın üzerine çikolata-tereyağı karışımını yayın. Buzdolabında bekletin. Diğer tarafta kek ve gofret kırıntılarını kestane püresi ile karıştırın. Romu ekleyin. İyice karıştırıp çikolatanın üzerine dökün. 1-2 saat buzdolabında bekletin. Üzerine kakao serpip dilimleyin.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Mehmet Gök