1 yemek kaşığı su
1 çay kaşığı nişasta
Birer su bardağı dolusu vişne, ahududu ve çilek
Yarım su bardağı toz şeker
KREMA İÇİN
140 gram tereyağı
280 gram pudra şekeri
2 yemek kaşığı süt
1 paket vanilya
Bir tutam tuz
Krepleri verilen temel krep tarifine göre hazırlayın. Su ve nişastayı iyice çırpın. Vişneyi bir sos tenceresine alıp toz şekeri ekleyin. Nişastalı suyu da ilave edip kısık ısıda 5 dakika pişirin. İrice dilimlenmiş çilek ve ahududuyu katıp karıştırın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Krema için bütün malzemeyi bir kaseye alın. Mikser yardımıyla çırpın. Krepleri dilediğiniz şekilde katlayıp aralarına kremayı pay edin. Üzerine kalan kremadan yerleştirin. Meyveli karışımı gezdirip servis yapın.