200 gram frambuaz
1 adet limonun suyu
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu
3 adet yumurta
1/2 su bardağı toz şeker
1 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
SERVİS İÇİN
1 su bardağı ufalanmış bisküvi
3 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
Orta boy bir sos tenceresini yarısına kadar su ile doldurup ocağa oturtun. Su kaynadıktan sonra, üzerine cam veya metal bir çırpma kabı oturtun. Kabın suya değmemesine özen gösterin. Yumurta ve tozşekeri, kaba alın ve çırparak pişirin. Karışım köpürene kadar çırpmaya devam edin. Ardından kabı sudan alıp limon suyu ve kabuğunu ekleyip karıştırın. 1 paket krem şanti ve 1 su bardağı sütü çırpın. Kıvam aldıktan sonra karışımı limonlu harca ekleyip karıştırın. Silikon kalıpları su ile ıslatın. Tabanına frambuazları yerleştirin. Üzerine hazırladığınız karışımı dökün. Derin dondurucuda en az 5-6 saat dondurun. Servis tabağının tabanına ufalanmış bisküvi serpin. Parfeleri yerleştirip üzerini toz antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın.