Zeytinyağı Fasulye Demetleri

Zeytinyağı Fasulye Demetleri
ORTA 8 KİŞİLİK

. Bu tarif, hem göz alıcı sunumuyla hem de besleyici içeriğiyle sofralarınızı zenginleştirecek.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çalı fasulyesini boylamasına incecik doğrayın. Kenarlarından çıkan uzun kısımları ayırın. 3-4 adet fasulyeyi bir araya getirip, kenara ayırdığınız kısımlar ile bağlayın. Fasulye bitene dek işlemi tekrarlayın.
  • 2
    Tencerenin ortasına kabuğu temizlenmiş soğan koyup, yanına fasulye demetlerini yerleştirin. Üzerine rendelenmiş domates, bütün sarımsak, toz şeker, zeytinyağı ve tuz gezdirin. 1 su bardağı su ilave edip, kısık ateşte 45 dakika pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...