Kuşkonmazların alt kısmından 3-4 parmaklık sert bölümlerini kesin. Renk kaybetmemeleri için 1 litre suyu geniş bir tencereye alın. İçerisine tuzu ekleyip, kaynatın. Kuşkonmazları kaynayan tuzlu suya atıp 2-3 dakika haşlayın. Derin bir kabın içine 1 litre su ve buzu ekleyin. Haşlanan kuşkonmazları tencereden alıp, buzlu suya aktarıp (blench edin). 5 dakika bekletip, suyun içinden çıkarın. Tüm kuşkonmazlar bitene kadar aynı işlemi uygulayın. Bu işlem kuşkonmazların renginin korunmasını sağlayacak.
Tempura için geniş bir kaba ekmek kırıntısı haricindeki tüm malzemeleri koyun. Malzemeler özleşene dek karıştırın. Kuşkonmazları bu karışıma bulayın. Ardından başka geniş bir kaba koyduğunuz ekmek kırıntısına bulayın.
Kızartmak için geniş bir tavaya zeytinyağını dökün. Orta ateşte ısınmaya bırakın. Sıcak tavaya tempuralı kuşkonmazları koyun. Önlü arkalı renk alıncaya dek pişirin. Servis tabağına alıp, yanında sos ile ılık olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.