Sirken Yemeği

Sirken Yemeği

Sirken yemeği, sofralarınızın vaz geçilmezi olacak bir zeytinyağlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sirkeni yıkayıp, ayıklayın. İncecik kıyın. Eritilmiş tereyağında yemeklik doğranmış soğanı kavurun. Sirkeni ilave edin. Kısık ateşte 10 dakika kendi buharında pişirin. Tuz, karabiber ve pul biberi ekleyin.
  • 2
    Yarım kahve fincanı bulgurla beraber, suyu ilave edip, 15 dakika daha pişirin. Sirkeni, sarımsaklı yoğurtla birlikte, sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...