Sirken Yemeği

Sirken yemeği, sofralarınızın vaz geçilmezi olacak bir zeytinyağlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sirkeni yıkayıp, ayıklayın. İncecik kıyın. Eritilmiş tereyağında yemeklik doğranmış soğanı kavurun. Sirkeni ilave edin. Kısık ateşte 10 dakika kendi buharında pişirin. Tuz, karabiber ve pul biberi ekleyin.
-
2
Yarım kahve fincanı bulgurla beraber, suyu ilave edip, 15 dakika daha pişirin. Sirkeni, sarımsaklı yoğurtla birlikte, sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL