Fırında Zeytinyağlı Enginar

Zeytinyağının zarif dokunuşuyla fırında pişen enginar, hafifliği ve lezzetiyle sofralara Ege esintisi getiriyor: Fırında Zeytinyağlı Enginar!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Enginarları temizleyip ikiye bölün. Fırın kabına yerleştirin. Üzerine zeytinyağı, ezilmiş sarımsak, tuz ve karabiber ilave edin.
  • 2
    Limon dilimlerini ve taze kekiği üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Sıcak veya ılık servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.