Yumurtalı Arapsaçı

Hem sağlıklı hem de doyurucu olan bu tarif, aynı zamanda hızlıca hazırlanabilmesiyle de zamandan tasarruf sağlıyor. İşte, adım adım yapabileceğiniz lezzet dolu yumurtalı arapsaçı tarifi!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Geniş bir tava veya tencerede yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Arapsaçını, tuzu ve karabiberini ilave edin. Hafifçe kavurduktan sonra kapağını kapatıp kendi buharı ile pişirin.
-
2
Yumuşayan otlar suyunu çektiğinde 4 adet yuvarlak göz açın. Yumurtaları bu gözlere kırın. Tencerenin kapağını 1 dakika kapalı tutarak pişirin. Üzerine eritilmiş tereyağı gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL