Çubukta Çilekli Vegan Dondurma

Yaz aylarının ferahlatıcı meyvesi çilek ile dondurmanın serinliğinin eşsiz birleşimi olan çubukta çilekli vegan dondurma tarifimiz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kaju, elma suyu konsantresi, hindistan cevizi yağı, bitkisel süt, kakao yağı, çilek, portakal suyu ve kabuğunun rendesini bir doğrayıcının içine koyup, pürüzsüz olana kadar çekin. Dondurma kalıplarına dökün ve çubuklarını takın.
-
2
Derin dondurucuda 5 saat dondurun. Dilediğiniz malzemeleri ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL