Çubukta Çilekli Vegan Dondurma
 
                                                Yaz aylarının ferahlatıcı meyvesi çilek ile dondurmanın serinliğinin eşsiz birleşimi olan çubukta çilekli vegan dondurma tarifimiz
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Kaju, elma suyu konsantresi, hindistan cevizi yağı, bitkisel süt, kakao yağı, çilek, portakal suyu ve kabuğunun rendesini bir doğrayıcının içine koyup, pürüzsüz olana kadar çekin. Dondurma kalıplarına dökün ve çubuklarını takın.
- 
                    2
                    Derin dondurucuda 5 saat dondurun. Dilediğiniz malzemeleri ekleyerek servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                    