Ön hazırlık olarak patatesi soyup, küçük küpler halinde doğrayın. Yumurta ve yoğurdu iyice çırpın. Un ve kabartma tozunu ekleyip, çırpmaya devam edin. Karabiber, tuz, ve ayçiçek yağı ekleyin. Patatesleri ilave edip, iyice karıştırın. Harcı margarinle yağlanmış fırın tepsisine döküp, yayın.
Önceden ısıtılmış 240 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Ilınınca börekleri dilimleyip, servis tabağına alın. Diğer tarafta sarımsaklı yoğurdu hazırlayın. Bunun için tereyağında pul biberi yakın. Servis yaparken böreğin üzerine önce sarımsaklı yoğurdu daha sonra pul biberli yağı gezdirip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.