1 demet pazı
150 gram mantar
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet soğan
5 yemek kaşığı zeytinyağı
5 adet yufka
Tuz, karabiber
Üzerine:
1 yemek kaşığı tereyağı
Pazının saplarını kesip alın ve yapraklarını iyice yıkadıktan sonra kıyın. Mantarların zarını soyup, dilimledikten sonra tavaya alın ve tereyağını ilave edin. 3 dakika soteleyip, yemeklik doğranmış soğan ve pazıyı katın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Kısık ateşte 10 dakika pişirip, soğuması için bir kenara alın.
Yufkalardan birini tezgaha serin ve üzerine zeytinyağı gezdirin. İkinci yufkayı üzerine serin ve tekrar zeytinyağı sürün. Yufka ve zeytinyağı bitene kadar işleme devam edip, yufkaları üst üste yerleştirin.
Soğumuş iç malzemeyi yufkanın bir ucuna boydan boya yayın ve kenarlarını içe doğru katlayıp, rulo yapın. Üzerine eritilmiş tereyağı sürün ve önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Dilimleyerek, sıcak olarak servis yapın.