Pastırmalı Tel Kadayıf

Farklı lezzetler denemeyi sevenlere bambaşka tadı ile Pastırmalı Tel Kadayıf tarifi önerisi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kadayıfı elinizle didikleyin. Fırın kabını yağlayıp kadayıfın yarısını yayın. Üzerini pastırma dilimleri ile kapatın. Dil peynirini dilimleyip pastırmanın üzerine yerleştirin. Kalan kadayıf ile peynirlerin üzerini kapatın.
-
2
Margarini eritin. Yumurtaları çırpın. Süt, eritilmiş margarin ve tuzu, yumurtalara ekleyip karıştırın. Karışımı kadayıfın üzerine gezdirin. Buzdolabında 1 saat dinlendirin.
-
3
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından almadan önce üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Kaşar peyniri eriyince fırından alıp dilimleyin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL