Pastırmalı Tel Kadayıf

Pastırmalı Tel Kadayıf

Farklı lezzetler denemeyi sevenlere bambaşka tadı ile Pastırmalı Tel Kadayıf tarifi önerisi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kadayıfı elinizle didikleyin. Fırın kabını yağlayıp kadayıfın yarısını yayın. Üzerini pastırma dilimleri ile kapatın. Dil peynirini dilimleyip pastırmanın üzerine yerleştirin. Kalan kadayıf ile peynirlerin üzerini kapatın.

  • 2

    Margarini eritin. Yumurtaları çırpın. Süt, eritilmiş margarin ve tuzu, yumurtalara ekleyip karıştırın. Karışımı kadayıfın üzerine gezdirin. Buzdolabında 1 saat dinlendirin.

  • 3

    Önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından almadan önce üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Kaşar peyniri eriyince fırından alıp dilimleyin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...