Pastırmalı Milföy

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Milföy hamurunu çözdürdükten sonra unlu zeminde oklava yardımıyla genişletin. Su bardağının ağzı ile hamurdan yuvarlak şekiller çıkarın. Yuvarlakları, yağlanmış küçük kalıpların içine yerleştirin. Pastırmaları ince ince kıyıp, bir kapta yumurta, rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve pul biber ile karıştırın.
-
2
Pastırmalı harcı yuvarlak hamurların üzerine eşit miktarda paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Piştikten sonra milföyleri kalıptan çıkarıp sıcak olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL