Mekitsa

Mekitsa, Bulgar mutfağından sofralarımıza uzanan yumuşacık ve kabarık bir kızartma hamuru. Kahvaltılara ve çay saatlerine sıcacık, nefis bir dokunuş!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Büyük bir karıştırma kabında unu, tuzu, şekeri ve kabartma tozunu karıştırın.

  • 2

    Yoğurdu ve sütü ekleyerek yavaşça karıştırın. Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar karıştırmaya devam edin. Hamur biraz yapışkan olabilir, bu yüzden gerektiğinde biraz daha un ekleyebilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.