Kuşkonmazlı Focaccia
 
                                                Çay saatlerinize lezzet ve şıklık katacak kuşkonmazlı focaccia tarifi
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Hamur için un, maya ve suyu bir kapta karıştırıp ele yapışan bir hamur elde edin. Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağını gezdirin ve yağlanmış bir kaba alın. Üzerini kapak veya streç film yardımı ile kapatıp buzdolabının alt rafında 12-18 mayalandırın. 
- 
                    2
                    Mayalanan hamuru orta boy ve yağlanmış fırın kabına veya tepsiye aktarın. Elinizle üzerini düzleştirin. Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağını gezdirin. Kuşkonmazları yerleştirin. Kaya tuzu ve çörek otunu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika, üzeri kızarana kadar pişirin. İlk sıcağı geçince servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    