Unu geniş bir kaba alın. Ortasını havuz gibi açın. Sirke, yağ, tuz ve su ekleyerek yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurun. Üzerini örtüp 30 dakika dinlendirin.
İç harcı için tavada yağı ısıtın. Küp doğranmış soğanı kavurun. Ispanağı ekleyin, suyunu salıp çekene kadar pişirin. Baharatları katıp karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Dinlenen hamuru 6 bezeye ayırın. Her bezeyi unlanmış tezgahta servis tabağı büyüklüğünde açın. Her katın arasına eritilmiş tereyağı ve ayçiçeği yağı karışımından sürüp üst üste yerleştirin ve 20 dakika dinlendirin.
Hamurları tek tek tezgaha alıp uçlarından çekerek mümkün olduğunca genişçe açın. Harcı hamurların bir kenarlarına uzunlamasına yerleştirin. Her birini gevşek ve rulo sarın. 20 dakika daha dinlendirin. Tepsiye yan yana yerleştirin.
Böreklerin üzerine yumurta sarısı ve süt karışımını sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-40 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra temiz bir bezle üzerini örtüp 10 dakika dinlendirin. Dilimleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.