Ege Otlu Börek

Ege'nin mis kokulu otlarıyla hazırlanan çıtır çıtır börek, her lokmada doğanın lezzetini sunuyor: Sofraların vazgeçilmezi Ege Otlu Börek!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İç harcı için tüm yeşillikleri yıkayın, ayıklayın ve doğrayın. Peyniri ufalayıp tüm harcı karıştırın. Arzuya göre tuz ve baharat ekleyin.
  • 2
    Hamur için tüm malzemeyi derin bir kaba alıp orta yumuşaklıkta bir hamur yoğurun. 4 bezeye bölün.
  • 3
    Unlanmış tezgahta yemek tabağı büyüklüğünde açıp harcı pay edin. Kenarlarını kıvırarak kapatın.
  • 4
    Üzerlerine yumurta sarısı sürüp çörekotu ve pul biber serpin.
  • 5
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.