Kuşkonmazların sert kısımlarını kesin. Tavayı orta ateşte ısıtın. Zeytinyağını tavaya alın. Üzerine kuşkonmazları ilave edin. Karabiber ve tuz serperek 3-5 dakika soteleyin.
Başka bir tavada tereyağını eritin. Yumurtaları dikkatlice tavaya kırın. Beyaz kısmı tamamen pişene kadar kısık ateşte 3-4 dakika pişirin. Sarısının hafif akışkan kalması için tavanın kapağını kapatmayın.
Üzerine sotelenmiş kuşkonmazları yerleştirin. En üste göz yumurtayı dikkatlice koyun. Bezelye serpiştirin ve dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.