Tereyağlı Piliç Rulo

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tereyağını oda sıcaklığında bekletip yumuşamasını sağlayın. Maydanozu incecik kıyın. Yumuşayan tereyağına kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber ve limon suyunu ekleyip çatalla iyice karıştırın. Karışımı streç filme sarıp buzlukta dondurun. Piliç bonfileleri iyice dövüp ortadan ikiye ayırın. Donan tereyağını 8 parçaya bölüp bonfilelerin içine koyun. Kenarlarını içeri doğru kıvırıp sigara böreği şeklinde sarın. Yumurtayı iyice çırpın. Sardığınız piliç bonfileleri önce yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayın. Kızgın yağda iyice kızartın. Patates püresi ile birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.