Tavuk Pane

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kaseye 4 çorba kaşığı sıvıyağ, dövülmüş sarmısak, biberiye, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Tavuk
    butlarını en az 1 saat bu sosta bekletin. Daha sonra bir kasede 2 adet yumurtayı çırpın. Tavuk butlarını sostan çıkarıp, önce yumurtaya, ardından pane harcına bulayarak kızgın sıvıyağda kızartın. Kağıt havlu üzerine çıkardığınız butları sebzeli makarna ile servis yapın. Sebzeli makarna için: Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Yapışmaz yüzeyli tavada 2 çorba kaşığı sıvıyağda jülyen doğranmış kabağı ve biberi soteleyin. Tuz, karabiber ekleyin. Yıkanıp, irice doğranmış ıspanak yapraklarını ilave edip, karıştırın.Makarnayı da ekleyip, hepsini harmanlayın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.