Patatesleri haşlayıp ezin. Patlıcanı yapışmaz yüzeyli tavada közleyip kabuklarını soyun ve çatalla ezin.
1 çorba kaşığı tereyağını kızdırıp, patates ve patlıcanı ekleyin. Yarım çay kaşığı muskat, tuz, karabiber katın ve ateşten alın. Diğer tarafta kabakları 1 parmak kalınlığında 16 adet halka oluşturacak biçimde dilimleyin. 8 adet halkanın ortasını oyacakla oyun. Kızgın sıvıyağda kızartın. Tavaya çok az yağ alıp, hindi etini kızartın. Diğer tarafta, 1 çorba kaşığı sıvıyağda yemeklik doğranmış soğan ve sarmısağı pembeleştirin. Kesmeşeker ve biraz tuz ekleyin. Küçük doğranmış sivri biberi ekleyip soteleyin. Un ve salçayı ekleyin. Koyu bir sos olana kadar pişirin. Kızarmış hindi etini, yarım çay kaşığı muskat ve kekiği ilave edip ocaktan alın. Fırın tepsisine, ortası oyulmamış kabakları dizin. Üstlerine patatesli, patlıcanlı püreden koyun. Oyulan kabakları üzerine dizin. Onun da içine hindi soteyi yerleştirin. Kaşar peyniri serpin. Orta ısılı fırında 10 dakika pişirin.