Pırasalı Fesleğenli Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk etini bir kaba alın ve üzerine nişasta döküp, elinizle iyice karıştırarak bekletin. Soğanı ince kıyın. Zeytinyağı ve yine ince kıyılmış pırasayı ilave ederek, derince bir tavada hafif ateşte kavurun. 2-3 dakika sonra, ince doğranmış tavuğu da ilave edin ve kavurun. Fesleğen dışındaki baharatları ekleyin. Tavuk pişene kadar orta ateşte arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin. Tavuk piştikten sonra, kalınca kıyılmış fesleğen yaprağı da ilave edin ve karıştırıp servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL