Piliç Wellington

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MOREL sos için, morel mantarlarını dilimleyin. Demi glass sos ile kaynatın. Piliç bonfileyi tuz ve karabiberle tatlandırıp, yapışmaz yüzeyli kızgın tavada kızartın. Mantarları dilimleyin. Zeytinyağında, ince kıyılmış sarmısak ve soğanla birlikte soteleyin. Mantarlı karışımı bonfilenin içine yayın. Bonfileyi rulo biçiminde sarıp, üzerini milföy hamuru ile kaplayın. Yumurta sarısını hamurun üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Morel sos ve sebze garnitürle birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...