Mantarlı Tavuk Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YEMEKLİK doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Sarmısak ve küp doğranmış biberleri katıp, kavurmaya devam edin. İri doğranmış tavuk etini ekleyin ve 5 dakika daha kavurun. Mantarları yıkadıktan sonra üzerindeki zarını soyun ve ince dilimleyip, tavuklu malzemeye ekleyin. Kekik, tuz, karabiber ve pulbiber ilave edip, tüm malzemeyi karıştırın. Kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak 5 dakika pişirin. Daha sonra tencereyi ocaktan alın ve 5 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...