Ispanaklı Tavuk Sarma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ispanağı kıyıp, yemeklik doğranmış soğanla birlikte yapışmaz yüzeyli tavada soteleyin. Kuruüzüm, dolmalık fıstık, kimyon, tuz, karabiber ve tozşekeri ilave edin. İyice karıştırıp ocaktan alın. Tavuk göğüslerini döverek inceltin. Hazırladığınız ıspanaklı harcı tavuk göğüslerinin ortalarına pay edin. Rulo şeklinde sarıp üzerlerine hardal sürün. Az sıvıyağda kızartın. Daha sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Sebze soteleriyle birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...