Ispanaklı Tavuk Göğsü Sarması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kemiksiz tavuk göğüslerinin iç kısımlarından birer dilim kesip çıkararak göğüs etini inceltin. Arkalı önlü tuz, karabiber serpin. Tavaya sıvıyağı alın. Küp doğranmış soğanı ekleyerek pembeleşene dek kavurun. Yıkayıp suyunu iyice süzdürdüğünüz ıspanak yapraklarını doğrayarak soğana ekleyin. Ispanaklar pörsüyene dek kavurarak, tuz ve karabiber ekleyip ateşten alın. Tavuk göğüslerinin iç kısmına ıspanaklı harcı yayarak göğüs etinin bir kenarına haşlanmış havucu yerleştirip diğer kenarını üzerine kapatın. Kenarlarını kürdanla teğeller gibi tutturun. Göğüs etini kızgın sıvıyağda ve ağır ateşte, arkalı önlü sık sık çevirerek, üzerleri altın sarısı renk alana dek kızartın. Göğüs etinin üzerindeki kürdanları çıkarıp dilimleyerek, sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.