Ispanaklı Mantarlı Hindi Sarması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğanları yemeklik doğrayarak yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Dilimlenmiş mantarları, dövülmüş sarmısağı, ıspanağı, tuz, karabiber ve kırmızıbiberi ekleyin. Ispanak yaprakları hafifçe yumuşayana dek kavurmaya devam edin. Başka bir tavada hindi göğüslerini sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Sos için, domatesleri ve sarmısakları rendeleyin. Eritilmiş margarinde hafifçe soteleyin. Tuz, karabiber, kırmızı biber ve sirke ilave ederek karıştırıp orta hararetli ateşte pişirin. Sosu koyulaştırmak için mısır unu ilave edin. Hindilerin ortasına ıspanak ve mantar karışımını koyup, rulo halinde sarın. Şeklinin bozulmaması için birleşme yerine kürdan batırıp önceden ısıtılmış 160 derece fırında beş dakika pişirin. Yanında sosuyla ve kremalı patatesle servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.