Hindili Kereviz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kerevizleri soyup ikiye kesin. Kararmamaları için limonlu suda bekletin. Soğan ve havuçları soyup küp küp doğrayın. Soğan, havuç ve hindi etini yarım su bardağı sıvıyağda kavurun. Domatesleri de küp küp doğrayıp tencereye ilave edin. Tuz ve çok az su koyup etin pişmesini sağlayın. Limonlu ve tuzlu suda kerevizleri haşlayın. Kerevizleri tencereye dizin. Üzerine tozşeker serpin. İçlerine hindili karışımdan doldurun. Domates ve biberle süsleyin. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL