Greyfurt ve Hardal Soslu Tavuk
Yemek yaparken değişik şeyleri denemekten hoşlanıyorum,bu tarif de kendi düşüncemle ortaya çıktı,bence güzeldi ama greyfurt sevmeyenler koymayabilir,hardalı tavsiye ederim.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavukları greyfurt suyu,hardal,kekik,kırmızı biber,tuz,soğan ve sarımsak ile marine edip en az 3-4 saat tercihen bir gece buzdolabında bekletin.Patatesleri,havucu ve mantarları doğrayıp karıştırın.Buzdolabındaki tavukları kabından çıkartın,kalan sosu patates,havuç ve mantar karışımına ekleyip karıştırın.Hepsini bir fırın poşetine koyup 200 derece fırında pişirin.Afiyet olsun.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL