Fıstıklı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavukgöğüslerini havan tokmağı ile dövüp, iyice inceltin. Mantar ve soğanı küçük doğrayın. Soya sosu, köri ve yerfıstığını karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Hazırladığınız malzemeyi göğüslerin bir kenarına koyup, diğer kenarını üzerine kapatın. Kürdanla tutturun. Dövülmüş yerfıstığı, rendelenmiş kaşar peyniri ve sütü karıştırın. Tavukları bu karışıma bulayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL